Može da vam se dopadne ili da vam promeni planove - ali očekujte PRAVO VASKRŠNJE VREME!

Autor:

Vesti

08.04.2018

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će ujutru po kotlinama biti kratkotrajna magla, a tokom dana iznad veceg dela pretezno suncano i toplije, samo u Timočkoj Krajini umereno oblačno i suvo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Milina za Uskrs

Vetar slab i umeren, u kosavskom podrucju i na planinama istocne Srbije i jak, na jugu Banata povremeno olujni, jugoistocni.

Najniža temperatura od 5 do 10 C, a najviša od 20 do 24 C, saopštio je Republicki hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplije. Vetar umeren i jak, jugoistočni. Najniža temperatura oko 10 C, najviša oko 23 C.

Izgledi vremena u Srbiji za narednih sedam dana - do 15. aprila:

U ponedeljak pre podne pretezno suncano, posle podne naoblacenje sa kisom zahvatice najpre zapadne, a uvece i tokom noci i ostale krajeve. Vetar u slabljenju i skretanju na jugozapadni. 

U utorak promenljivo oblacno sa suncanim intervalima i malo svezije, samo ujutru u severnim krajevima ponegde kratkotrajna kisa. 

U sredu i cetvrtak pretezno suncano, samo u sredu posle podne na istoku uz lokalni razvoj oblacnosti kratkotrajna kisa. Zatim promenljivo oblacno i toplije, ponegde kratkotrajna kisa.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading