REPUBLIKA.RS JUČE OBORILA SVE REKORDE ČITANOSTI!

Autor:

Vesti

17.04.2018

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Uraganski ponedeljak" je oduvao konkurenciju - Portal Srpskog telegrafa, Republika.rs, koji na našem internet nebu postoji samo sedam meseci - oborio je juče sve rekorde čitanosti! Bila je to kulminacija sjajnih rezultata jer je Republika.rs za to vreme uradila ono što nije nijedan domaći portal za tako kratko vreme - da raste prosečno za više od po 10 odsto iz meseca u mesec po ključnim kategorijama analitike, dok je u martu skok bio drastičan - 37% više jedinstvenih poseta, 40% više ukupnih poseta, 31% više pregledanih strana u odnosu na prethodni mesec! A šta tek reći za eksplozivni april?!

RepublikaFoto: ST/REPUBLIKA

Dakle, dobar, uporan i pošten rad uvek se isplati - počev od noći između petka i subote i nove zločinačke akcije SAD, Francuske i Velike Britanije protiv Sirije, preko izveštavanja o prebijanju Nataše Bekvalac, na koju je ruku digao suprug Luka Lazukić, do praćenja svih ostalih relevantnih domaćih i svetskih događaja - sjajan vikend po čitanosti portala pratio je "uraganski ponedeljak", 16. april, kada je zbog ogromnog broja posetilaca u večernjim časovima došlo do "zakrčenja saobraćaja" na sajtu!

Foto: Republika

To je još jedno svedočanstvo da nam verujete, da nas u sve većem broju proveravate i da se, zadovoljni onim što vidite, vraćate na mesto gde možete da dobijete brzu, proverenu i tačnu informaciju - zbog čega smo vam zahvalni.

Foto: pixabay.com

Na jačanje uticaja portala Republika.rs ukazuje i nedavni hakerski napad na naš portal, koji je, zahvaljujući tehničkoj podršci koju imamo, brzo i profesionalno saniran.

Rekordi, kao što ste svedoci, i dalje padaju, a april je tek ušao u drugu polovinu. Ako zajedno nastavimo u ovom tempu, kao što smo do sada, primoraćete nas da radimo i više, i bolje, i da širimo kapacitete... Ali dobro, što se mora - nije teško!

RepublikaFoto: pixabay.com

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
tanja

18.04.2018 17:38

Super ste i samo napred!!!