(FOTO) Vesić u Starom dvoru sa izraelskim maratoncem Šaulom Ladanijem

Autor: Tanjug

Vesti

20.04.2018

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski menadžer Goran Vesić primio je danas u Starom dvoru izraelskog maratonca Šaula Ladanija, rođenog Beograđanina, povodom 31. Beogradskog maratona koji se održava sutra.

RepublikaFoto: beograd.rs
Šaul Ladani i Goran Vesić

- Mi smo srećni što danas možemo da mu poželimo dobrodošlicu u Beograd i da mu kažemo da je sve ono što je postigao u poslednjih 70 godina i naš uspeh i da smo na to ponosni. Ponosni smo što je Ladani rođeni Beograđanin i što je, svojim radom u svetu, pronosio i slavu našeg grada - istakao je Vesić.

On se zahvalio predsedniku "Color Preš Grupe" Robertu Čobanu koji je Ladanija pozvao da dođe u Beograd.

- To je još jedan dokaz kako možemo dobro da sarađujemo i kako svi zajedno možemo da radimo korisne stvari za naš grad - dodao je gradski menadžer.

Ladani je rekao da je veoma srećan što je u Beogradu jer je to njegovo rodno mesto.

- Ovo je mesto u kojem sam rođen i odakle nosim veoma lepe uspomene iz detinjstva. Zahvaljujem se puno Beogradu i svima koji su me pozvali da dođem i lepo ugostili - rekao je Ladani koji će sutra učestvovati u polumaratonu, ali neće trčati već će stazu preći brzim hodom.

Prijemu je, između ostalih, prisustvovao i predsednik Color Preš Grupe Robert Čoban koji je rekao da pre godinu dana, istražujuću na internetu, naišao na Šaula i čitao o njegovoj fascinantnoj biografiji.

- Rekao sam prijateljima iz Izraelske ambasade da bi bilo sjajno da ga pozovemo na Beogradski maraton. Kontaktirao sam gradskog menadžera, ljude iz Olimpijskog komiteta i sve one za koje mislim da je značajno da razgovaraju sa njim...ovo je dokaz da svi zajedno možemo da radimo sjajne stvari koje će ostati u divnoj uspomeni i njemu (Ladaniju) i biti primer kako i ubuduće treba da radimo - naveo je Čoban.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
EvroZona

20.04.2018 17:32

Lepo je videti ovakve legende u Beogradu!!

Sever

20.04.2018 18:04

Lep sastanak pred sjajnu manifestaciju.

Koturaljka

20.04.2018 18:46

Treba širiti prijateljstvo sa svima

Koturaljka

20.04.2018 18:46

Beogradski maraton je svetski poznat