TAJNI SASTANCI TRAMPOVE ŽENE U BEOGRADU

Autor: I. ŽIGIĆ - G. MITROVIĆ

Vesti

20.04.2018

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Tramp u petak je stigla u Srbiju, baš kao što je Srpski telegraf ekskluzivno najavio...

Foto: ST/N. MANDIĆ
Naša novinarka sa Ivanom Tramp

Bivša supruga američkog predsednika Donalda Trampa, koja sa njim ima troje dece, sletela je na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" nešto posle 11 časova. Ona je doputovala direktnim letom "Er Srbije" iz Njujorka.

Svima koji su se zatekli na aerodromu bilo je jasno da se dešava nešto nesvakidašnje. Novinari, foto-aparati, TV ekipe, kamere, obezbeđenje... Kako smo i najavili pre nekoliko dana, bezbednost je bila podignuta na visok nivo, kao da dolazi neki američki zvaničnik. Tome su svakako doprinele i aktuelna situacija u svetu i konstantne terorističke pretnje. U pratnji Ivane Tramp, prema saznanjima našeg lista, bili su i diskretno raspoređeni agenti FBI, a srpske službe su preduzele sve neophodne mere da ne bude nikakvih neprijatnih iznenađenja.

ZAGONETNI OSMEH

Bivša Trampova supruga, koja je sa njim ostala u odličnim odnosima, nosi i dalje njegovo prezime i uključena je u poslovanje biznis-imperije predsednika SAD, iz Beograda ide u Zagreb, a zatim će se vratiti u naš glavni grad. U SAD leti u ponedeljak 23. aprila, ponovo direktnom linijom "Er Srbije" između Beograda i Njujorka. Ivana je na aerodromu ignorisala novinare, a samo je za Srpski telegraf, kao jedini srpski medij koji je najavio njenu posetu, pristala da da izjavu.

U Zagrebu će biti član žirija na hrvatskom izboru za mis univerzuma, a onda se vraća u Beograd

- U Beograd sam stigla poslom. Obaveze imam i u Zagrebu, gde takođe idem, na poziv gospodina Vladimira Kraljevića, da budem član žirija na hrvatskom izboru za mis univerzuma. Radujem se što sam doputovala u vašu divnu zemlju. Hvala vam na lepom dočeku - rekla je Ivana našoj novinarki, inače njenoj imenjakinji, odbijajući, uz zagonetan osmeh, da otkrije s kim će se sve sastati u Beogradu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

KOŠULJA I PUNĐA

Iako je tek bila izašla iz aviona nakon više od devet sati leta, gošća je bila lepo raspoložena. Prva Trampova supruga, koja je duboko zagazila u sedmu deceniju, nosila je prepoznatljivu punđu i bila elegantno odevena u sive pantalone, belu košulju i plavi džemper. Sa prijateljem koji ju je sačekao na aerodromu srdačno se pozdravila i brzo ušla u limuzinu koja je čekala.

- Ivana je imala dogovoren ručak i sastanak u jednom beogradskom restoranu. U Zagreb je otputovala kolima, tako će se i vratiti iz Hrvatske u Srbiju - naveo je dobro obavešten izvor Srpskog telegrafa.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading