VARLJIVI PETAK: Oblaci, sunce i KIŠA!

Autor: Tanjug

Vesti

27.04.2018

06:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema prognozi RHZS u Srbiji će ujutru biti oblačno, na istoku još ponegde sa slabom kišom, dok će tokom dana biti pretežno sunčano i malo svežije.

RepublikaFoto: pixabay.com
U nekim krajevima danas moguća kiša

Posle podne i uveče uz lokalni razvoj oblačnosti u planinskim predelima retka pojava pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab severnih pravaca. 

Jutarnja temperatura od 10 do 16 stepeni, a najviša dnevna od 23 do 26.

U Beogradu će posle oblačnog jutra tokom dana biti pretežno sunčano i malo svežije. Vetar slab severnih pravaca. Jutarnja temperatura oko 13, a najviša dnevna oko 23 stepena.

U periodu do 4. maja u Srbiji će biti pretežno sunčano i toplo uz lokalni razvoj oblačnosti pojava poslepodnevnih pljuskova sa grmljavinom, uglavnom u planinskim predelima, češćim u subotu. 

Temperatura iznad prosečnih vrednosti. 

Za dane vikenda i početkom naredne sedmice u košavskom području vetrovito sa umerenim i jakim, u nedelju i ponedeljak u južnom Banatu i donjem Podunavlju povremeno i olujnim, južnim i jugoistočnim vetrom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading