GUČA ZOVE TRAMPA, PUTINA I SI ĐINPINGA

Autor:

Vesti

04.05.2018

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saborski odbor Guče sprema se da pozove predsednike SAD, Rusije i Kine da dođu na ovogodišnji 58. Dragačevski sabor trubača. U pismu koje odbor preko ambasada tih zemalja namerava da pošalje predsednicima pozivaju goste da dođu i vide lepo Dragačevo, čuju narodnu izvornu pesmu i najbolje srpske, ali i svetske trubače.

Ovde prestaju sve brige: Sabor trubača u Guči

Kako poručuju Vladimiru Putinu, Donaldu Trampu i Si Đinpingu, kada dođu u srpsko Dragačevo, zaboraviće na svakodnevne probleme, na ratove, na atomsko i hemijsko oružje, na sirotinju i one koji imaju više nego što im treba, pa im ni to nije dosta.

Kada dođu u srpsko Dragačevo, zaboraviće na svakodnevne probleme, ratove, atomsko i hemijsko oružje i sirotinju

Ovde smo svi jednaki, veseli, radosni, svi se razumemo, Guča je najmirnije i najbezbednije mesto u svetu, kažu i takođe i poručuju predsednicima svetskih slila kako je u taj kraj utkana stara vokalna tradicija sa folklorom i glasovitim instrumentom trubom, koja nigde ne zvuči kao u Guči.

- U Guči se ne čuje truba samo iz Srbije već i iz Evrope, Amerike, Rusije i čitavog sveta - kažu Gučanci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading