JOŠ DANAS UŽIVAJTE U LETNJIM TEMPERATURAMA: Večeras jaka kiša, naredne nedelje totalni obrt

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

05.05.2018

06:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beogradu u ranim jutarnjim časovima sa kišom, prepodne oblačno i suvo, popodne pretežno sunčano. Duvaće slab, jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 18° C, maksimalna dnevna 30° C.

RepublikaFoto: pixabay.com

U Srbiji u subotu pretežno sunčano i veoma toplo, ponegde uz umerenu oblačnost.

Na zapadu i jugozapadu biće promenljivo oblačno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, a ponegde se očekuju i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima.

U toku večeri i noći uslova za pljuskove sa grmljavinom biće ponegde i u ostalim predelima Srbije. Duvaće slab do umeren severoistočni i istočni vetar. Minimalna temperatura od 14 do 20°C, maksimalna dnevna od 25 do 31°C.

Narednih dana u Srbiji promenljivo oblačno, toplo i sparno, povremeno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Maksimalna temperatura u nedelju od 25 do 30°C.

Početkom sledeće sedmice biće svežije u odnosu na prethodne dane i temperatura će biti u padu. Maksimalna temperatura u ponedeljak i sredu od 20°C na jugu do 28°C na severu Srbije, a u utorak od 18°C na jugu do 26°C na severu Srbije.

Narednih dana u Beogradu promenljivo oblačno, toplo i sparno, povremeno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima.

Maksimalna temperatura u nedelju do 29°C. Početkom sledeće sedmice biće svežije u odnosu na prethodne dane i temperatura će biti u padu, a od ponedeljka do srede kretaće se uglavnom oko 25°C.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading