DANAS TOTALNI HAOS U SRBIJI: KIŠA, OLUJA I GRAD!

Autor: Republika

Vesti

15.05.2018

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beogradu prepodne umereno oblačno, popodne pretežno sunčano. Duvaće umeren vetar. Minimalna temperatura 15° C, maksimalna dnevna 25° C.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Ilustracija

U Srbiji u dolinama i kotlinama maglovito i sveže jutra, tokom dana promenljivo oblačno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima.

Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar, krajem dana u skretanju na severozapadni. Minimalna temperatura od 10 do 15°C, maksimalna dnevna od 20 do 27°C.

U Srbiji u sredu i četvrtak promenljivo oblačno, toplo i sprano, povremeno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. U petak i subotu u većini predela biće sunčano, još samo u petak posle podne ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

U Beogradu sredu sunčano, dok se u četvrtak i u petak posle podne očekuje promenljivo oblačno, toplo i sparno, povremeno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Na širem području grada očekuju se i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. U subotu sunčano i toplo.

Iznad većeg dela Evrope promenljivo oblačno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading