PUPS: PENZIJE REDOVNE I SIGURNE – SA TRENDOM RASTA

Autor:

Vesti

15.05.2018

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Puna državna kasa, stabilne javne finansije i vidljiv ekonomski rast pokazali su da je velika penzionerska žrtva od pre tri i po godine imala smisla i da je podrška Partije ujedinjenih penzionera Srbije merama fiskalne konsolidacije bila – ispravna, i pored svih napada i osporavanja.

RepublikaFoto: Tanjug/D. ANIČIĆ
PUPS očekuje od Vlade Srbije da u narednom periodu predloži održivo rešenje, najprihvatljivije i najpravičnije za sve penzioinere Srbije i državu Srbiju

Aktuelni događaji potvrđuju da je PUPS s razlogom još pre pola godine ukazao na neophodnost hitne reforme penzionog sistema u Srbiji i pozvao na opštedruštveni dijalog radi rešavanja tog "pitanja nad pitanjima".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dr Miggyy

16.05.2018 05:00

Bolje bi bilo da Krki čuva ovce u okolini Pančeva, umesto što se sekira za penzionere, a u suštini je veliki poltron I robot ΛV. Po zadnjim ponašanjima ΛV se transformiše u majku većeg dela penzionera, koje naziva "siromašnim", a ponaša se kao očuh (možda i mačeha) prema "bogatim" penzionerima kojima bezdušno otima penzije, jer je veoma lako uveo otimačinu penzija, a teško je ukida. Takođe, kod nas sada je "trend" kupovina diplome i prodaja znanje na velikom. Kakva diploma takvo i znanje.