STUDENTI ULEPŠALI PROSTOR ZA NAJMLAĐE BEOGRAĐANE

Autor:

Vesti

18.05.2018

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako bi boravak u Beo zoo vrtu učinili još prijatnijim za veliki broj najmlađih posetilaca, u saradnji sa Fakultetom savremenih umetnosti organizovano je oslikavanje zida i klupa sa motivima životinja, čime je nastavljena dugogodišnja praksa društveno odgovornog poslovanja kroz blisku saradnju i ulaganje u lokalnu zajednicu.

Foto: Promo foto
Oslikavanje zida Beo Zoo vrta

- Poziv smo videli kao pravi  kompliment i priliku za putovanje kroz divno iskustvo za naše studente i fakultet. Krunisano prilikom da obradujemo najmlađe u jednoj od najlepših oaza Beograda, Zoo vrt nam je ukazao poverenje i gostoprimstvo dozvolivši da zajedničkom akcijom ulepšamo jedan kutak za predah i ovekovečenje uvek divnih trenutaka namenjen deci - izjavila je Jelena Blečić, docent Fakulteta savremenih umetnosti.

Za Beo zoo vrt obezbeđena je donacija zaštitnih premaza i neophodnog materijala za održavanje i sređivanje objekata, koja će ovoj javnoj ustanovi biti od velike koristi u narednom periodu.

- Beo Zoo Vrt nastavlja saradnju sa kompanijama koje neguju društveno odgovorno poslovanje, a donaciju ćemo iskoristiti za održavanje i ulepšavanje naših objekata, kako bi Beograđani i gosti Beograda i dalje uživali u jedinstvenom ambijentu našeg Vrta. Želimo da pozovemo i ostale na saradnju, a Beo Zoo Vrt će uvek biti pouzdan partner i pravo mesto za projekte od javnog interesa - izjavio je Andrej Manojlović, PR menadžer Beo zoo vrta.

Beo Zoo vrt za Beograđane predstavlja idealno mesto na kome deca i studenti već generacijama uče o divljim i domaćim životinjama, a najmlađi posetioci od sada imaju još jedno lepo mesto pored kojeg mogu da zabeleže lepe trenutke provedene u zoološkom vrtu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading