Vodite računa! DANAS NESTABILNO VREME ŠIROM SRBIJE

Autor:

Vesti

24.05.2018

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom, ujutro i pre podne uglavnom na jugu i jugozapadu Srbije, a po podne i uveče i u ostalim krajevima.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Lokalno se očekuju obilni pljuskovi sa količinom padavina većom od 20 mm za tri sata, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. 

Vetar će biti slab i umeren, istočni, tokom dana u skretanju na severni. Najniža temperatura od 12 ºC do 18 ºC, najviša od 25 ºC do 28 ºC.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, ujutro i pre podne sa dužim sunčanim intervalima, po podne i uveče u pojedinim delovima grada pljusak i grmljavina. 

Vetar slab i umeren, istočni, tokom dana u skretanju na severni. Najniža temperatura oko 18 ºC, najviša oko 28 ºC.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji se do kraja nedelje očekuje smanjenje učestalosti pljuskova i grmljavina - u petak se uglavnom očekuju na severozapadu Srbije, a u subotu i nedelju ponegde i u ostatku zemlje. 


Od ponedeljka pretežno sunčano. Temperatura iznad prosečnih vrednosti za poslednju dekadu maja, uglavnom od 27 ºC do 29 ºC.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading