SRBIJO, SPREMI SE ZA HAOS: Preko dana VRELO, uveče GROMOVI, GRAD I PLJUSKOVI!

Autor: Republika

Vesti

06.07.2018

06:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji danas sunčano i toplo. Krajem dana u severozapadnim i zapadnim, a u toku večeri i noći i u ostalim predelima naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju i grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Ilustracija

Vetar slab do umeren, promenljivog pravca, krajem dana i tokom večeri u skretanju na prolazno pojačan severozapadni. Minimalna temperatura od 16 do 20°C, maksimalna dnevna od 29 do 33°C, u toku večeri u osetnijem padu.

U Beogradu sunčano i toplo. Krajem dana i tokom noći naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima.

Vetar slab do umeren, promenljivog pravca, krajem dana i tokom večeri u skretanju na prolazno pojačan severozapadni. Minimalna temperatura 19°C, maksimalna dnevna 31°C, u toku večeri u osetnijem padu.

U subotu oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U nedelju na severu postepeno razvedravanje, u ostalim predelima promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz razvedravanje krajem dana i tokom večeri. Maksimalna temperatura od 20°C na jugu do 30°C na severu Srbije.

U ponedeljak uglavnom sunčano, dok se tokom dana očekuje razvoj oblačnosti, a ponegde i pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Maksimalna temperatura biće uglavnom od 24 do 29°C. U utorak sunčano i toplo. U toku večeri na severozapadu naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

U Beogradu u subotu oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura do 23°C. U nedelju postepeni prestanak padavina i razvedravanje.

U ponedeljak pretežno sunčano, dok se tokom dana očekuje razvoj oblačnosti i pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. U utorak sunčano. Maksimalna temperatura početkom sledeće sedmice biće od 26 do 28°C.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading