CRNO NEBO NAD SRBIJOM: Stižu nam STRAŠNI pljuskovi i nevreme!

Autor: Republika

Vesti

18.07.2018

06:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji danas smena sunčanih i oblačnih intervala. Tokom dana sa severoistoka se očekuje naoblačenje i ono će severnim, centralnim i jugoistočnim predelima Srbije doneti kišu i lokalne pljuskove sa grmljavinom. Najobilnije padavine očekuju se u severoistočnim predelima. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar, sredinom dana povremeno i sa olujnim udarima. Minimalna temperatura od 13 do 20°C, maksimalna dnevna od 23°C na istoku do 30°C na zapadu Srbije.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Ilustracija

U Beogradu danas nakon vedrog jutra, tokom dana promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Minimalna temperatura 18°C, maksimalna dnevna 26°C.

U Srbiji u četvrtak umereno do potpuno oblačno i veoma sveže za ovo doba godine sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura od 18 do 24°C. U petak toplije. Očekuje se smanjene oblačnosti i biće sunčanih intervala, a tek ponegde ređa pojava pljuskova sa grmljavinom i to uglavnom na severoistoku. U subotu sunčano i toplo, maksimalna temperatura od 28 do 32°C. U nedelju sunčano i veoma toplo. Sredinom dana u severnim i zapadnim, a posle podne i uveče i ostalim predelima naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i pojačanim severozapadnim vetrom. Maksimalna temperatura od 30 do 34°C, krajem dana u padu.

U Beogradu u četvrtak umereno do potpuno oblačno i veoma sveže za ovo doba godine sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura do 21°C. U petak toplije, maksimalna temperatura 28°C. Očekuje se smanjene oblačnosti i biće sunčanih intervala, a tek se ponegde na širem području grada očekuje ređa pojava pljuskova sa grmljavinom.

U subotu sunčano i toplo, maksimalna temperatura 30°C.

U nedelju veoma toplo. Pre podne sunčano, a posle podne i uveče naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i pojačanim severozapadnim vetrom. Maksimalna temperatura 32°C, krajem dana u padu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading