"OTET" CVETKOVIĆ SAD TVRDI DA SU PUCALI NA NJEGA?!

Autor:

Vesti

18.07.2018

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar Stefan Cvetković, koji je u žižu javnosti dospeo nakon prijavljivanja njegove otmice, izjavio je da je večeras pucano na automobil koji je vozio.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Stefan Cvetković

Cvetković je u izjavi medijima naveo da se incident dogodio u blizini Bele Crkve, i da je na njega pucano, kako je naglasio, iz automobila koji je bio iza njegovog vozila, kao i da je, kako tvrdi, reč o automatskom oružju.

Novinar je rekao da je sa njim u automobilu bio njegov prijatelj, koji je imao oružje i da je "uzvratio vatru", što je rezultiralo zaustavljanjem automobila iz kojeg je pucano. Cvetković je naveo da ni on ni njegov prijatelj nisu povređeni, ali da je uplašen i da namerava da se skloni iz zemlje.

Za sada nema zvanične potvrde ovih navoda, čija je provera u toku.

Podsetimo, pre desetak dana, Cvetković je bio akter još jednog incidenta. Tada je na društvenim mrežama objavljena njegova fotografija na kojoj se vidi da je obliven krvlju, a on je tvrdio da ga je napao lokalni diler.

Policija je ubrzo uhapsila Srđana Zlatanovića (39), koji ga je napao, a koji je bio na uslovnoj kazni upravo zbog napada na Cvetkovića 2015. godine!

Inače, Cvetković je u žižu javnosti je dospeo u junu, kada je u Beloj Crkvi prijavljen njegov nestanak, koji je uzrokovao opsežnu potragu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading