Drastičan pad temperature: DANAS VRUĆE, ZA VIKEND SMRZAVANJE!

Autor:

Vesti

23.08.2018

06:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas će u Srbiji biti toplo i sunčano vreme, dok nas za vikend očekuje ogroman pad temperature, prvo na severu i zapadu zemlje, a zatim će se "ledeno" doba proširiti i na ostale delove Srbije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, a posle podne uz lokalni razvoj oblačnosti mogući su kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom. 

Duvaće slab i umeren, u kosavskom području i planinskim predelima istočne Srbije povremeno jak, južni i jugoistočni vetar.

Jutarnja temperatura biće od 14 do 22, najviša dnevna od 30 do 34 stepena, saopštio je RHMZ.


U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo uz slab i umeren jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće oko 22, najviša  dnevna oko 33 stepena.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 30. avgusta, u petak, subotu i nedelju u većem delu zemlje biće pretežno sunčano i toplo sa retkom pojavom poslepodnevnih pljuskova i grmljavina.

Naoblačenje sa kiŠom, pljuskovima, grmljavinom, pojačanim severozapadnim vetrom i osetnim padom temperature, koje će u nedelju najpre zahvatiti severne i zapadne, do kraja dana i tokom noći proširiće se i na ostale krajeve. Lokalno su moguće kratkotrajne vremenske nepogode. 


Zatim promenljivo oblačno i svežije za 7 do 10 stepeni, mestimično kiša, pljuskovi i grmljavina.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading