NOVA FOTOGRAFIJA GOLE SUDIJE IZ VRANJA

Autor:

Vesti

26.08.2018

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biznismen Z. C., ljubavnik sudije iz Vranja M. J., koja je šokirala celu Srbiju porno-fotografijama, tvrdi da mu je ona sama tražila da joj ugovara seks za novac sa svojim poslovnim partnerima. On dosta sarađuje sa bogatim Albancima iz Preševa i okoline, kao i sa Kosova, a oni su za nju očigledno bili idealna klijentela. Podsetimo, kao što je Srpski telegraf objavio, sudija je seks naplaćivala od 300 do 600 evra.

RepublikaFoto: pixabay.com

Biznismen Z. C. sa bludnicom iz sudnice proveo je četiri meseca i za to vreme joj je, kako tvrdi, dao nekoliko desetina hiljada evra.

Biznismen Z. C. sa bludnicom iz sudnice proveo je četiri meseca i za to vreme joj je, kako tvrdi, dao nekoliko desetina hiljada evra.

- Ona je sama tražila da je slikam u eksplicitnim pozama i tražila da te fotografije pokažem prijateljima i partnerima. Govorila je da slobodno dam njen broj telefona onima koji bi rekli da im se sviđa. Stalno je pričala da svoje telo hoće dobro da proda, a ne da je svako tu*a - priča Z. C.

Visoki savet sudstva baviće se ovim slučajem po hitnoj proceduri

I dok se M. J. već danima ne oglašava (uzalud smo je i juče zvali i slali joj poruke), njen advokat Dragan Nikolić tvrdi da je reč o foto-montaži, ali to ne objašnjava detaljnije.

- Objavljene su laži i neistine psihopatološke ličnosti. Imamo podršku vranjskog suda, koji ne veruje u foto-montaže - tvrdi Nikolić iako se po slikama jasno vidi da nema ni govora o montaži, a M. J. je i sama na društvene mreže kačila svoje više nego provokativne fotografije.

Foto: Srpski telegraf
Voli da pozira i provocira: Sudija M. J.

Dragomir Milojević, predsednik Visokog saveta sudstva, tela koje je nadležno za razrešenje sudija, najavio je da će se VSS baviti ovim slučajem po hitnoj proceduri

Pomogla lekarima čijom greškom je umrla devojčica (5)?

Prema tvrdnjama biznismena Z. C., sudija mu je priznala i da je uzimala novac da bi oslobađala optužene ili im izricala blaže kazne. On tvrdi da mu se pohvalila da je sredila da dvojica lekara, otorinolaringolog i jedan anesteziolog, čijom je lekarskom greškom umrla petogodišnja devojčica, izbegnu kaznu.

- Cena za važnije slučajeve bila je 5.000 evra - naveo je biznismen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.