VELIKOGOSPOJINSKI DANI: Zanimljive aktivacije koje promovišu reciklažu i odgovornu konzumaciju alkohola

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

29.08.2018

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velikogospojinski dani pokazali su da se može ujedno uživati u svim čarima festivala, ali se ujedno brinuti o zaštiti životne sredine kao i o bezbednosti u saobraćaju.

RepublikaFoto: Promo foto
Nema vožnje kad se pije

Posetioci ove manifestacije u Novom Bečeju imali su priliku da pored odličnog muzičkog programa i dobro rashlađenog piva učestvuju u zanimljivim aktivacijama putem kojih Apatinska pivara stalno promoviše važnost reciklaže i odgovornu konzumaciju alkohola.

U okviru kampanje "Kad pijem, ne vozim", posetioci su se zabavili uz aktivacije sa „pijanim naočarima“  i uz igrice koje testiraju strpljenje, stabilnost i koordinaciju ruke vozača. Na ovaj način svi zainteresovani su mogli da se uvere kako alkohol može uticati na rasuđivanje i motoričke sposobnosti vozača za volanom.

Pod sloganom "Reciklirajte i Vi", posetioci su se takmičili u žongliranju limenki kao i prikupljanju ambalaže za recikliranje. Svi oni koji su doneli svoje iskorišćene limenke dobili su nagrade, a sav ambalažni otpad koji je sakupljen tokom festivala je odnet na reciklažu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading