FUDBALER NEMANJA R. MILETIĆ PORUČUJE: Idem u Španiju da posetim mog Dukija

Autor: D. K.

Vesti

20.09.2018

05:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Neću Mesija, neću Pikea i Busketsa, samo mog Nemanju hoću - poručio je iz bolnice u Barseloni teško bolesni mališan Dušan Todorović (4), koji se u Španiji bori za život.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
OBOŽAVA PARTIZAN Dušan sa Miletićem i Tošićem

Dečak za kojeg je pomoć skupljala cela Srbija ovim rečima je odgovorio na ponudu doktorke iz španske bolnice da mu dovede asa Barselone Lea Mesija, pošto se klinika nalazi nedaleko od čuvenog stadiona Nou kamp.

A Nemanja kog je poželeo da vidi u stvari je Nemanja R. Miletić, fudbaler Partizana, kluba za koji mali Duki vatreno navija. Igrač crno-belih prvi je i pokrenuo, zajedno sa klubom, kampanju da se prikupi novac za Dušanovo lečenje.

Neću Mesija, neću Pikea i Busketsa, samo mog Nemanju hoću, poručio mali Dušan iz bolnice

As Partizana rekao je za Srpski telegraf da s ponosom pamti prvi susret sa mališanom kojem je uzor.

- Partizan pravi mnogo humanitarnih akija i pomaže deci iz čitavog regiona, ali taj zagrljaj, ta ljubav i želja za životom tako malog stvorenja, kada sam ga prvi put video na našem stadionu, pa do danas, nešto je što se ne može rečima opisati. Taj njegov osmeh nema cenu - ističe defanzivac crno-belih.

Borbeni momak rodom iz Kosovske Mitrovice jedva čeka ga se ponovo sretne sa dečakom koji mu je osvojio srce hrabrošću.

- Zbog zgusnutog rasporeda, što u Superiligi Srbije, što u kupu, nisam trenutno u mogućnosti da odem u Barselonu. Ali, čim se ukaže prilika tokom reprezentativne pauze prvih dana oktobra, u dogovoru sa trenerom Zoranom Mirkovićem, posetiću mog druga Dukija u Španiji - obećao je Nemanja R. Miletić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading