HIT! KINEZI U BEOGRADU OTVARAJU STAR LEND: Najveći zabavni park na Balkanu!

Vesti

04.10.2018

05:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beč ima Prater, Pariz ima Diznilend, a Beograd uskoro dobija Star lend - najveći zabavni park na Balkanu! Ovo čudo savremene tehnologije grade Kinezi na čak 5.200 kvadrata, a pripreme su uveliko u toku, pa se otvaranje očekuje već krajem novembra.

RepublikaFoto: Promo foto
Foto: Ilustracija

Star lend će zauzimati hale 7, 8 i 9 Beogradskog sajma, u kojima se ovih dana već postavljaju prvi temelji. Tri hale nisu slučajno odabrane jer će svaka biti namenjena tačno određenom uzrastu - u prvoj će biti igre za odrasle, u drugoj za tinejdžere, dok će se u trećoj zabavljati deca od tri do 10 godina, kažu za Srpski telegraf u Star lendu.

Najveći novitet biće mašine virtuelne realnosti iz poslednje generacije u kojima ćete čak moći da osetite i kako izgleda leteti kroz vazduh.

- Jedna od njih, recimo, omogućava zabavu za najviše šestočlanu ekipu koja pomoću virtuelnih naočara daje istovetan doživljaj najluđe vožnje automobilom. Na istoj mašini može se učestvovati i u virtuelnoj pucačini i drugim uzbudljivim igrama za ljubitelje adrenalina - otkrivaju u Star lendu.

Prvi put u Srbiju dolaze i takozvani roling automobili. Njima se upravlja pomoću džojstika, a putnici se zajedno sa vozilom mogu rotirati za 360 stepeni, što delom podseća na svima poznati rolerkoster. Naravno, za one manje hrabrije tu će biti i već uobičajena zabava: bilijar, pikado, stoni hokej i fudbal, 3D kaunter strajk, dota, lol... A svoju atrakciju će imati i najmlađi.

- Prvi put će ih u zatvorenom prostoru prevoziti vozić koji kruži oko središta Hale 9. Star lend će takođe u zatvorenom prostoru deci omogućiti da se igraju u specijalnoj vrsti peska koja se ne lepi i ne prlja odeću, a instalirani uređaji pažljivo će čistiti svako dete na izlasku iz ovog dela zabavnog parka - kažu naši sagovornici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading