VOZAČI, DOBRO PAZITE, NA PUTEVIMA JE MAGLA: Ona je bila uzrok stravične saobraćajke u kojoj je poginulo 8 ljudi!

Autor: Republika

Vesti

10.10.2018

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Auto-moto savez Srbiije upozorio je večeras vozače na moguću pojavu magle ili sumaglice na putevima po kotlinama i duž rečnih tokova.

RepublikaFoto: Tanjug/D. ANIČIĆ
Stravična saobraćajka, tragedija od koja je zavila Srbiju u crno

Mole se vozači da paze kako voze i da ako se osećaju umorno, stanu da odmore, da ne nastavljaju dalje sa vožnjom.

Upravo je magla bila jedan od uzroka stravične nesreće koja se dogodila na autoputu Beograd - Niš u kojoj je život izgubilo 8 ljudi, a 27 završilo u bolnici.

- Magle nije bilo sve do mosta preko Morave, između Ćuprije i Mijatovca. Potpuno je bilo normalno vreme i dobra preglednost. Odjednom, kao presek u nekom filmu, uleteo sam u maglu gustu kao testo. To je bilo u sekundi, neverovatno, ništa slično nisam video u životu. Samo sam se našao u beloj gustoj katastrofi. Odmah sam usporio, ništa nisam video ispred sebe, ali kako sam ukočio, udario sam u kamion koji se nalazio ispred. Tada je u mene pozadi udario još jedan auto, srećom, samo on. Ništa nisam video, izašao sam iz auta, a u meni je bio strah da li će me neko videti. Ali nisam imao rešenje, ili da čekam da me lančani sudar na koji sam odmah pomislio samelje ili da se sklonim. Prst pred okom nisam video, napipao sam bankinu i preskočio je - rekao je Nebojša Marković iz Ćuprije za blic.rs. nakon stravične saobraćajke.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading