(VIDEO) Ako mislite da se samo Srbi tuku u kupovini, pogledajte šta rade u Americi

Autor: Republika

Vesti

11.10.2018

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon današnjeg haosa zbog otvaranja marketa "Lidl" mnogi građani se boje da idu u kupovinu u ovu trgovinu da ne bi slučajno dobili batine u guranju za jeftinom robom.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Haos u Lidlu

U Srbiji je danas otvoreno 16 "Lidl" prodavnica, a dugi redovi pred vratima i pomama za određenim artiklima, poput jeftine piletine, slike su dana u svim medijima.

 

 

Društvenim mrežama kruže snimci na kojima se građani grabe za hranu, a ponegde i pomalo udaraju.

Međutim, kada vidite snimak iz Amerike, shvatićete da naš haos nije ništa naspram njihovog, i da oni više liče na životinje, koje mora policija da rastavlja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
nebitan

11.10.2018 17:39

Sta vas cudi pa svud u svetu se narod otima za artikle koji su duplo jevtiniji kad su rasprodaje. Mene je iznenadila tolika guzva buduci da svakodnevno citam da je narod bez para, siromasan opljackan. Eto ipak narod ima para, ja nikad u zivotu nisam kupio gajbu pilica pa ceo zivot zivim na zapadu, kupujem za 7 dana i tako od Subote do Subote.