MINISTAR KULTURE UPUTIO SAUČEŠĆE: Odlazak Milene svi doživljavamo kao GUBITAK NEKOG BLISKOG

Autor: Tanjug

Vesti

14.10.2018

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar kulture i informisanja Srbije Vladan Vukosavljević uputio je povodom smrti velike jugoslovenske i srpske glumice Milene Dravić telegram saučešća u kome je istakao da se vest o njenom odlasku "kod generacija njenih iskrenih privrženika doživljava kao gubitak nekog bliskog".

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Vladan Vukosavljević, ministar kulture

- Potresen tužnom vešću u ime Ministarstva kulture i informisanja i u svoje lično ime izražavam duboko i iskreno saučešće zbog smrti Milene Dravić njenoj porodici, prijateljima, kolegama i Udruženju dramskih umetnika Srbije - naveo je Vukosavljević.

On je podsetio da je Milena Dravić drugo ime za jednu veliku epohu domaćeg filma, glumica jedinstvenog lirskog senzibiliteta u ranim ulogama, ali i zrelih karakternih dramskih i komičnih ostvarenja, osim na filmu, i na televiziji i u pozorištu. 

RepublikaFoto: Tanjug
Milena Dravić

- Osvajala je šarmom, ljupkošću i dobrotom. Bila je zvezda, ali uvek skromna i neposredna. Siguran sam da se vest o njenom odlasku u svim našim domovima, kod generacija njenih iskrenih privrženika, doživljava kao gubitak nekog bliskog - istakao je Vukosavljević. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading