Osuđivana zbog rušenja spomenika, na Badnji dan tražila da joj urade kiretažu: Ko je Violeta Cvetković koja je optužila lekare da neće da joj pregledaju dete

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

20.10.2018

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kragujevčanka Violeta Cvetković je na noge podigla celu Srbiju sa snimkom iz Doma zdravlja u Kragujevcu, gde je tvrdila da pedijatri ne žele da pregledaju njeno dete, jer "nije po proceduri i jer detetov izabrani lekar nije radio u toj smeni".

RepublikaFoto: facebook.com/Violeta Cvetković
Sklona incidentima: Violeta Cvetković

Lekari iz Doma zdravlja su zgroženi ovim bezočnim lažima i najoštrije su demantovali Violetine navode, tvrdeći da je dete pregledano pet minuta pre nastanka spornog snimka. 

Lekarska komora Srbije je takođe osudila širenje negativne slike o zdravstvenim radnicima u javnosti, posebno jer je reč o običnim izmišljotinima.

Tukla se sa pacijentima

Kako piše Informer pozivajući se na izvora koji je želeo da ostane aninoman, ovo nije prvi put da Violeta pravi incidente po Kragujevcu.

 

- Ona je izuzetno konfliktna ličnost, vrlo je bahata i ovo nije prvi put da pravi skandale. Ranije je napravila incident na ginekologiji, kada se potukla sa pacijentkinjama! A posebno je ostala upamćena po specijalnom zahtevu da joj se uradi kiretaža na Badnji dan, zbog čega je takođe pravila scene, što su mnogi povezali sa njenim pređašnjim boravkom u sekti - rekao je dobro obavešten izvor za Informer. 

Osuđivana

On ističe da je Violeta bila i osuđivana.

- Violeta je pre desetak godina bila član sekte i od tada datira njeno problematično ponašanje. Tada je bila i osuđena zbog rušenja spomenika. Ima još bezbroj incidenata koji se vezuju za njeno ime, ovo su samo neki, da kažem najpoznatiji. U svakom slučaju žena je za izbegavanje - zaključio je naš izvor. 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mika

22.10.2018 11:33

Ovo...ko narucen text... Inace gledao sam jutarnji program, nacelnica nikako da odgovori na pitanje da li je doktorka odbila da primi pacijenta .....