Avram je pedantan i uredan, poznat po laganoj vožnji: Kolege imaju samo reči hvale za vozača koji se autobusom zakucao u banderu na Slaviji

Autor: blic.rs, Republika

Vesti

21.10.2018

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač autobusa javnog gradskog prevoza na liniji 47 Avram Č. (60), koji se juče ujutro na Slaviji zakucao autobusom u banderu, nalazi se u Urgentnom centru i njegovo stanje je za sada stabilno.

RepublikaFoto: www.facebook.com
Nezapamćena nesreća na Slaviji

- Njegovo stanje je dosta bolje od jučerašnjeg, ali se za sada nalazi na intenzivnoj nezi - rekli su za "Blic" iz Urgentnog centra.

O stravičnom jutru na kružnom toku Slavija, danas su ostali da svedoče krivi stub javne rasvete koji nosi i kontaktnu mrežu, i radnici koji rade na sanaciji nastale štete.

Vozilo sa dnevne, ne noćne linije

U međuvremenu, redakciji "Blica" se javio Avramov kolega, koji je posvedočio jučerašnjim horor scenama nastalim nakon sudara.

- Prošao sam desetak minuta nakon što se dogodila nesreća. Video sam vozilo naše firme, pa sam, iako sam išao drugim poslom, izašao iz autobusa i prišao da vidim šta se dešava - priča Avramov kolega koji je želeo da ostane anoniman.

On je objasnio i da pojedini navodi koji su se pojavili u medijima ne odgovaraju u potpunosti istini.

 

Jedan od njih je i da je Avram vozio poslednji krug na noćnoj liniji.

- Reč je o vozilu sa dnevne, a ne sa noćne linije - objasnio je u dopisu našoj redakciji.

Ono u čemu je Avramov kolega saglasan, su izjave o dobroti ovog nesrećnog čoveka.

- Avram je izuzetno pedantan i uredan, a što je najvažnije, poznat je po izuzetno laganoj vožnji. Protiv njega nikada nije podneta nijedna prijava ili žalba - tvrdi on.

Nov autobus

I Avramov kolega tvrdi da je autobus koji je učestvovao u incidentu skoro potpuno nov.

- Autobus je nov, star svega dva meseca. Turske je proizvodnje, marka "Temsa", model "Avenue". Tehnička ispravnost bi, uzevši u obzir ovaj podatak, trebalo da bude neosporna. Ipak, isti model autobusa, koji je bio na probi u firmi, imao je isti eksces na okretnici u Mirijevu - zaključio je sagovornik "Blica".

Ovi detalji još više produbljuju nejasnoću oko toga kako je došlo do nezgode, što će rasvetliti policija nakon što pogleda snimke sa sigurnosnih kamera iz autobusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading