Babić na štandu Srpskog telegrafa: ČITAM SVE, OD PRVE DO POSLEDNJE STRANE

Autor:

Vesti

26.10.2018

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štand Srpskog telegrafa i portala Republika jutros je otvorio Zoran Babić, direktor "Koridora". Ovo je bila retka prilika za prelistavanje štampe u ovim časovima, jer kako ističe, novine uglavnom čita uveče.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Zoran Babić

- Zbog posla nemam vremena pa mi saradnici obično spreme da ponesem kući i tada na miru čitam. Drago mi je da je tako i da ima posla. Kod Srpskog telegrafa cenim dinamiku tekstova, raznovrsnost tema, što njima pokrivate sve slojeve društva. Ne bih izdvojio nijednu rubriku posebno, čitam sve od prve do poslednje strane - kaže Babić. 

Iskoristiće priliku i posetiti i sajam knjiga kako bi obnovio svoju biblioteku, a kako ističe završava knjigu Vuka Draškovića Aleksandar od Jugoslavije.

- Približava se i dan primirja u Prvom svetskom ratu, pa sam u poslednje vreme uglavnom u takvom štivu - dodaje Babić.

Pohvala za objektivnost

Foto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Jovičić

Aleksandar Jovičić, predsednik opštine Palilula pohvalio je Srpski telegraf za objektivnost sa kojom izveštavamo o temama.

- Radni dan počinjem prelistavanjem štampe, a vi ste tu neizostavni šraf. Izdvojio bih vaše naslove, koji su veoma dobri. Jedini apel je da uvedete i beogradsku rubriku kako bi i te informacije što više dolazile do čitalaca. Za svaku pohvalu je dodatak Penzioner namenjen najstarijima jer oni imaju posebno mesto u našem društvu i naša opština mnogo pažnje posvećuje aktivnostima vezanim za penzionere - kaže Jovičić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading