Udruženje sudija i tužilaca sa šefom misije OEBS-a: Nova energija i interesovanje struke vode ka konkretnim rešenjima!

Autor: Republika

Vesti

14.11.2018

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnici Udruženja sudija i tužilaca danas su imali sastanak sa Njegovom Ekselencijom, ambasadorom gospodinom Andreom Oriziom, šefom misije OEBS u Srbiji.

RepublikaFoto: Public
Udruženje sudija i tužilaca Srbije

Delegaciju UST su činili Nenad Stefanović, predsednik, Ivana Josifović, predsednik UO, Dušica Ristić, Saša Minić i Jelena Gajić, članovi UO.

Sastanku je prethodio jučerašnji sastanak sa šefom Odeljenja za vladavinu prava i ljudska prava misije OEBS gospodinom Arturom Gremom.

Predstavnici Udruženja su upoznali ambasadora sa razlozima osnivanja Udruženja, programskim ciljevima i aktivnostima, kako u pogledu stanja u pravosuđu tako i u svetlu procesa ustavnih promena. Istakli smo svoje viđenje uloge Udruženja u procesu usklađivanja seta pravosudnih zakona i težnje ka postizanju nezavisnog i efikasnog pravosuđa.

Ambasador je izrazio zadovoljstvo zbog sve većeg interesovanja struke u ovim procesima, pohvalio ulazak nove energije u proces i konstruktivni pristup u rešavanju problema na kom Udruženje insistira. Izrazio je spremnost za dalju saradnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading