Vesić: Kad god imam problem, zapitam se kako bi ga rešio Đoko Vještica

Autor: Republika

Vesti

18.11.2018

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se navršava 10 godina od smrti uticajnog novinara Đoka Vještice, a među prvima ga se setio zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

RepublikaFoto: youtube.com/Autizam Srbija
Đoko Vještica

- Na današnji dan, pre deset godina, napustio nas je Đorđe Đoko Vještica, osnivač i legenda Studija B i beogradskog novinarstva. Bio je savest i hroničar Beograda i čovek velikog srca, koji je menjao svoj grad. Biciklistička staza od 25. maja do Ade Ciganlije, Beogradski maraton, trka deda mrazova, uklanjanje automobila sa Trga Nikole Pašića, trka maturanata i ski staza na Košutnjaku samo su neke od brojnih Đokinih ideja koje su sprovedeni i koje su promenile naš grad. Imao sam tu privilegiju da sam neke od njegovih ideja, kao što je biciklistička staza na Adi, realizovao zajedno sa tadašnjim gradonačelnikom Beograda Zoranom Đinđićem. Sećam se kakvu sam tremu imao kada sam kao tek izabrani gradski funkcioner pozvan da gostujem u Beogradskoj razglednici kod Đoke Vještice. I danas kada imam dilemu kako da rešim neki problem u našem gradu pomislim kako bi to uradio Đoko Vještica - napisao je Vesić na Fejsbuku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading