NIS na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

11.05.2019

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija NIS predstaviće u okviru ovogodišnjeg Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu prednosti NIS Agro kartice koja omogućava poljoprivrednim gazdinstvima da koriste mnogobrojne pogodnosti, kao i da ostvare značajne uštede prilikom kupovine naftnih derivata na benzinskim stanicama NIS-a. Ovogodišnji Međunarodni poljoprivredni sajam, 86. po redu, održava se od 11. do 17. maja na Novosadskom sajmu.

RepublikaFoto: Promo foto
Foto: Ilustracija

Štand kompanije NIS, u Master hali Novosadskog sajma, ugostiće sve zainteresovane posetioce kojima će tokom sedam dana trajanja manifestacije biti predstavljene prednosti NIS-ovog Agro programa, a zainteresovani će moći i da preuzmu pristupnicu za Agro karticu. Pored pogodnosti programa za poljoprivrednike, NIS će u okviru ovogodišnjeg Sajma poljoprivrede predstaviti i široku paletu visokokvalitetnih proizvoda NISOTEC ulja i maziva čijom se upotrebom obezbeđuje ušteda goriva, bolja zaštita motora od korozije i produžava radni vek motora.

Kao vodeća naftna kompanija na domaćem tržištu, NIS kontinuirano podstiče razvoj agrarnog sektora i već šestu godinu zaredom obezbeđuje mnogobrojne pogodnosti za poljoprivrednike. Reč je o popustima koji su dostupni uz NIS Agro karticu za svaki kupljeni litar evrodizela, odnosno gasnog ulja, a koji mogu da se iskoriste u okviru najveće maloprodajne mreže naftnih derivata u Srbiji, na gotovo 320 NIS Petrol i GAZPROM maloprodajnih objekata širom zemlje, raspoređenih na svim važnim putnim pravcima, u gradovima i selima. Pored standardnih pogodnosti,  NIS je omogućio i dodatne popuste uz NIS Agro karticu, u zavisnosti od količine kupljenog gasnog ulja, odnosno evro dizela.  Uz niže cene derivata, NIS Agro kartica obezbeđuje i popust od 15 odsto na asortiman NISOTEC ulja i maziva, kao i popust od 10 dinara po kilogramu prilikom kupovine gasnih boca.

Mnogobrojne pogodnosti NIS Agro kartice dostupne su u okviru maloprodajne mreže NIS-a, gde je pored visokokvalitetnog goriva evro-pet kvaliteta iz Rafinerije nafte Pančevo potrošačima na raspolaganju i širok izbor dopunskog asortimana, kao i visok nivo usluge. Korisnik NIS Agro kartice može da bude fizičko lice, preduzetnik ili pravno lice koje ima aktivni status registrovanog poljoprivrednog domaćinstva ili gazdinstva, kao i vlasnik registrovane poljoprivredne mašine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading