Plaketa na Poljoprivrednom sajmu za Dunav osiguranje

Autor: Tanjug

Vesti

14.05.2019

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković uručio je danas Plaketu za dugogodišnju saradnju sa Novosadskim sajmom direktoru Izvršnog odbora Dunav osiguranja Mirku Petroviću.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković uručio je nagradu predsedniku Izvršnog odbora kompanije Dunav osiguranje Mirku Petroviću

Saradnja Novosadskog sajma sa ovom osiguravajućom kućom traje već dve decenije, a u budućnosti ona može biti samo još bolja, ocenili su Cvetković i Petrović.

Izuzetna saradnja sa najznačajnijom i najvećom osiguravajućom kućom u vlasništu Republike Srbije, Dunav osiguranjem traje već 20 godina.

- Dunav osiguranje bio je i generalni sponzor, ali bez obzira na to, odnosno i kada nisu imali takav status, redovno su učestvovali na sajamskim manifestacijama i zajedno smo se trudili da utičemo na svest građana o osiguranju u poljoprivredi - rekao je direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

- Novosadski sajam jedan od najvećih brendova u Srbiji, otvorio je svoja vrata Dunav osiguranju i omogućio da ta kompanija bude uvek prisutna na najvećim sajamskim manifestacijama - rekao je direktor Izvršnog odbora Dunav osiguranja Mirko Petrović.

Dunav osiguranje, kao najveća osiguravajuća kuća u Srbiji prisutna je dve decenije na svim najznačajnijim sajamskim manifestacijama u zemlji, gde se izlaže i prikazuje snaga srpske ekonomije u poljopivredi, našoj strateškoj delatnosti, a mi smo prateća industrija u toj delatnosti.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap
Predsednik Izvršnog odbora kompanije Dunav osiguranje Mirko Petrović na regionalnoj konferenciji na Sajmu poljoprivrede u organzaciji "Dunav osiguranja"

- Pružamo značajnu podršku i zahvaljujući podršci Novosadskog sajma mi smo učvrstili tu saradnju sa našim klijentima i uspostavili sa novim. I na ovogodišnjem Poljoprirvednom sajmu pokazali smo paletu naših proizvoda koju nudimo u osiguranju poljoprivrednih proizvoda - rekao je Mirko Petrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading