OKTOBAR - MESEC POPUSTA ZA OSIGURANJE AUTOMOBILA U NIŠKOM I TOPLIČKOM OKRUGU

Autor:

Vesti

08.10.2019

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom Desetog sajma automobila, motora i prateće opreme "Auto-moto fest Niš 2019" u Nišu, koji je održan od 4. do 6. oktobra u Nišu, Kompanija "Dunav osiguranje" odobrava specijalne popuste i pogodnosti, koji se mogu ostvariti u poslovnicama "Dunava" na području Nišavskog i Topličkog okruga, kao i opštine Sokobanja, te na sajamskom štandu, rekao je Goran Gavrilović, direktor Glavne filijale "Dunav osiguranja" u Nišu.

Foto: Promo foto
Štand "Dunav osiguranja"

"Naša kompanija nudi popust od:

  • 15 odsto pri zaključenju auto-kasko polise za nova vozila proizvedena 2018. i 2019. godine, koja se prvi put registruju;
  • popust od 10 odsto pri zaključenju auto-kasko polise za ostala putnička vozila, kao i pri zaključenju polise mini-kasko;
  • popust od 20 odsto za obnavljanje ili zaključenje nove polise osiguranja od auto-nezgode, sa osiguranom sumom do 1.000.000 dinara za slučaj invaliditeta i osiguranom sumom od 500.000 dinara za slučaj smrti usled nesrećnog slučaja, uz zaključenu ili obnovljenu polisu osiguranja od auto-odgovornosti, ili polisu auto-kaska, ili polisu mini-kaska , te
  • popust od 20 posto za premiju osiguranja pomoći na putu, uz zaključenu ili obnovljenu polisu osiguranja od auto-odgovornosti ili polisu auto-kaska, ili mini-kaska" - rekao je Gavrilović.
RepublikaFoto: Promo foto
Goran Gavrilović, direktor Glavne filijale Dunav osiguranja u Nišu

Promotivna akcija "Dunav osiguranja" traje do 31. oktobra ove godine, a polise je moguće zaključiti na svim prodajnim mestima Glavne filijale "Dunav osiguranja" u Nišu, u "Dunav centrima", kao i na štandu "Dunav osiguranja" na Sajmu.

Foto: Promo foto

Detaljnije informacije mogu se dobiti na adresi www.dunav.com i besplatnim pozivanjem Kontakt centra Kompanije na broj 0800 386 286.

RepublikaFoto: Promo foto
Interesovanje za zaključivanje polisa zabeleženo odmah po otvaranju Sajma
RepublikaFoto: Promo foto
Štand kompanije "Dunav osiguranje" na Sajmu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading