Održana redovna sednica Sekcije za žensko preduzetništvo Privredne komore Srbije

Autor: Republika

Vesti

06.11.2019

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je u Privrednoj komori Srbije održana redovna sednica Sekcije za žensko preduzetništvo Privredne komore Srbije, kojom je predsedavala Branislava Simanic direktorka Sektora preduzetništva Privredne komore Srbije.

RepublikaFoto: Privredna komora Srbije
Održana redovna sednica Sekcije za žensko preduzetništvo Privredne komore Srbije

Na sednici  je osim razmatranja aktuelnih tema i problematike u poslovanju preduzetnica u RS, usvojena Odluka kojom se mandat predsednici sekcije poverava na period od godinu dana.

U narednoj godini, za predsednicu sekcije je jednoglasno izabrana gospođa Suzana Peric, vlasnica firme preko 20 godina i koja je do sada bila na mestu potpredsednice.

RepublikaFoto: Privredna komora Srbije

Za potpredsednicu Sekcije je izabrana gđa Danijela Golic,  cije firme zapošljavaju 200 radnika. Na ovaj način značajno će se unaprediti efikasnost rada sekcije i svaka od članica dobice priliku, da se u godini mandata, maksimalno angažuje na unapređenju ženskog preduzetništva u Srbiji, kao i da ostvari konkretne rezultate. Sekcija okuplja preduzetnice iz citave Republike Srbije.

Danas smo dobili i novu počasnu članicu dr Elmu Elfic Zukorlic. Dobrodošle ste da zajednički kreiramo bolju budućnost.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading