IMA SE, MOŽE SE: Odbornici Skupštine grada Niša povećali svoje plate i do 175 odsto!

Autor: Ž.M.

Vesti

25.10.2017

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbornici Skupštine grada Niša ubuduće će primati nadoknadu za svoj rad. Umesto dosadašnjih 6.250 dinara, primaće 14.166 dinara, a šefovi odborničkih grupa i njihovi zamenici primaće po 18.888 dinara.

Odbornici Skupštine grada Niša nezajažljivi!

Praktično, reč je o povećanju od 152 do 175 odsto. Odluka je izglasana na prošloj sednici u senci burne diskusije za izbor direktora komunalnih preduzeća.

Predsednik Skupštine grada Rade Rajković ovu odluku je nazvao usklađivanjem, obrazlažući da su primanja odbornika u Novom Sadu, pa i  obližnjoj Merošini zntano veća i da "ima para".

Interesantno da se protiv ovakve odluke niko nije bunio ni od odbornika opozicije, a u vreme glasanja salu su napustili samo odbornici pokreta Dosta je bilo navodeći da bi "bilo licemerno glasati protiv, a posle uzimati novac".

Odbornik grupe "Niš, moj grad" Branislav Jovanović, koji je ostao bez svoje stranke, čak je komentarisao da je "sramota da odbornici primaju samo 6.250 dinara za odgovornost koju imaju.

 

   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading