SKANDALOZNO PONAŠANJE "ATLANTIK GRUPE": Grand otcepio Kosovo od Srbije

Autor:

Vesti

22.12.2017

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska "Atlantik grupa", proizvođač grand kafe, otcepila je Kosovo od Srbije.

RepublikaFoto: printscreen/grandkafa.rs
Dokaz: Na sajtu jasno stoji ko ima pravo učešća

Naime, ova kompanija organizovala je nagradnu igru "Aroma, prava ženska priča", ali je zabranila pravo učešća Srbima sa Kosova. Kako su naveli u pravilima, u nagradnoj igri mogu da učestvuju sva punoletna fizička lica državljani i rezidenti Republike Srbije, ali bez Kosova i Metohije.

Diskriminacija

Time je "Atlantik grupa" u vlasništvu hrvatskog tajkuna Emila Tedeskog prekrojila granice Srbije, otcepila njenu južnu pokrajinu i grubo diskriminisala njene građane. Razlozi zbog kojih je ova kompanija građanima Kosova i Metohije uskratila pravo da učestvuju zasad nisu poznati jer nam nisu odgovorili na pitanja tim povodom.

Međutim, ovo je samo nastavak terora ove kompanije nad Srbijom.

U nagradnoj igri mogu da učestvuju sva punoletna fizička lica državljani i rezidenti Srbije bez KiM

Podsetimo, Srpski telegraf je nedavno pisao da oni svojim fabrikama zagađuju skoro sve republike bivše Jugoslavije, dok njihov narod udiše samo čist vazduh.

RepublikaFoto: e-stock/K. CVIJOVIĆ
Foto: Ilustracija

Imaju pržionice u Sloveniji, Makedoniji, Republici Srpskoj i na Ledinama, u Beogradu, gde je najveće postrojenje na čak 7.000 metara kvadratnih. Dakle svesno truju komšije, a svoj narod štede od nesnosnih isparenja.

Smrad iz fabrike

Našem listu su se u više navrata žalili stanovnici dela opštine Novi Beograd koji svakodnevno udišu nesnosne mirise koji se šire iz fabrike. Iako smo gotovo godinu dana apelovali da se ona izmesti u industrijsku zonu, čelnici fabrike do danas ništa nisu uradili tim povodom.

Osim toga, analiza nezavisne laboratorije iz EU pokazala je da su dva vodeća brenda ove kompanije - grand i bonito kafa, puna štetnih supstanci. Testovi su otkrili teške metale, olovo i kadmijum, koji mogu izazvati kardiovaskularne bolesti, oštećenje bubrega, smanjen kapacitet pluća, a kadmijum je poznat i kao kancerogen. Osim toga, pronađene su i bakterije ešerihija koli, koliform i eneterobakterije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading