BANCA INTESA I OVE GODINE PONELA TITULU NAJBOLJE BANKE U SRBIJI

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

22.03.2018

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Renomirani međunarodni finansijski časopis Global Finance dodelio je Banca Intesa nagradu za "Najbolju banku u Srbiji" u 2018. godini.

RepublikaFoto: Promo foto

Prema rečima uredništva magazina, priznanja su ukazana najuspešnijim bankama u 150 zemalja širom sveta, koje su sa velikom pažnjom odgovarale na potrebe svojih klijenata i zabeležile poboljšanje poslovnih rezultata. Prilikom selekcije, uredništvo se upravljalo nizom kriterijuma uključujući rast aktive, inovativnost proizvoda i razvoj poslovanja, oslanjajući se i na ocene finansijskih analitičara i mišljenje bankarskih konsultanata i predstavnika korporativnog sektora.

- Priznanje koje nam je magazin Global Finance dodelio i ove godine predstavlja potvrdu postignutih rezultata, koje zasnivamo na kvalitetnim odnosima sa klijentima, ali i društvenom zajednicom u celini. U stalnoj težnji da budemo još bolji  unapređujemo kvalitet usluga i proizvoda prateći kako potrebe naših klijenata, tako i  tehnološki razvoj. U tom kontekstu smo već duboko zakoračili u proces digitalne transformacije i, verujem, time postavili snažne osnove za održiv rast i buduće uspehe - izjavila je Draginja Đurić, predsednik Izvršnog odbora Banca Intesa.

RepublikaFoto: Promo foto

Banca Intesa je vodeća banka na tržištu Srbije u pogledu svih najvažnijih pokazatelja uspešnosti poslovanja - ukupne aktive, kapitala, kredita i depozita klijenata. Banka posluje sa 1,38 miliona klijenata putem mreže od 158 ekspozitura širom zemlje, a ima i najrazvijeniju mrežu POS terminala i bankomata u Srbiji.

Magazin Global Finance, sa sedištem u Njujorku i kancelarijama u Londonu i Milanu, osnovan je 1987. godine. Časopis se izdaje na mesečnom nivou u tiražu od oko 50.000 primeraka i ima čitaoce u 163 zemlje, uključujući izvršne i finansijske direktore vodećih multinacionalnih kompanija i finansijskih institucija.

*    *    *

Banca Intesa ad Beograd, članica Intesa Sanpaolo, je vodeća banka na domaćem tržištu, pouzdan partner za 1,38 miliona klijenata, fizičkih i pravnih lica. Sa neto bilansnom sumom od 4,9 milijarde evra, ukupnim depozitima od 3,4 milijarde evra i ukupnim plasmanima od 2,6 milijarde evra, Banca Intesa predvodi listu najuspešnijih banaka u Srbiji. Zahvaljujući razvijenoj poslovnoj mreži koju čini 158 ekspozitura širom Srbije, najrazvijenijoj mreži bankomata i POS terminala, kao i profesionalnom timu od oko 2.900 zaposlenih, banka ostvaruje stabilne rezultate u svim oblastima poslovanja razvijajući aktivnosti u segmentu poslovanja sa stanovništvom i malim biznisom, privredom i lokalnim samoupravama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading