Menadžment banjalučkog aerodroma u poseti Aerodromu Nikola Tesla

Autor: Republika

Vesti

16.04.2018

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

V. d. generalnog direktora AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd Saša Vlaisavljević razgovarao je danas sa v. d. generalnog direktora Međunarodnog aerodroma Banja Luka Duškom Kovačevićem, koji je boravio u poseti Aerodromu Nikola Tesla. Cilj posete bio je unapređenje saradnje dva aerodroma, koja intenzivno postoji već nekoliko godina.

Foto: Republika.rs
Čelnici na okupu

Saradnja Aerodroma Nikola Tesla i Aerodroma Banja Luka zasnovana je na tehničkoj pomoći, koju stručne službe beogradskog aerodroma pružaju kolegama u Banja Luci. Stručna pomoć predstavlja donacije aerodromske opreme i obuke koje Centar za stručno osposobljavanje pruža u oblasti poslova iz zemaljskog opsluživanja. Tema današnjeg sastanka bile su i aktivnosti u oblasti komercijalnog poslovanja, koje podrazumevaju pomoć pri dovođenju novih avio-kompanija u Banja Luku.

RepublikaFoto: Republika.rs
Uspešan sastanak

Sastanku su takođe, u ime Aerodroma Nikola Tesla, prisustvovali i izvršni direktor Raša Ristivojević, direktor Tehnike Dragan Dimitrijević, direktor Obezbeđivanja Vladimir Mićić, direktor Komercijalnog poslovanja i marketinga Miodrag Mirković, kao i Dario Srdić, šef službe Prihvata i otpreme Međunarodnog aerodroma Banja Luka.

Predstavnici menadžmenta aerodroma Banja Luka u pratnji kolega sa beogradskog aerodroma obišli su aerodrom Nikola Tesla, gde su se upoznali sa tehnologijom prihvata i otpreme putnika i prtljaga, opslugom vazduhoplova, kao i izvršenim investicijama u cilju modernizacije i unapređenja infrastrukture Terminala 1 i Terminala 2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading