RAST BITKOINA: Do 2020. dostići će vrednost od 250.000 dolara?

Autor: Republika

Vesti

23.09.2018

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milijarder Tim Draper i dalje je uveren da će bitkoin do 2020. dostići vrednost od 250.000 dolara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Kako kaže, on očekuje da će kripto godina biti nešto najveće ikada, "veće od interneta". Ovaj entuzijasta koji ulaže u venčur fondove, poznat je i po ulaganjima u Teslu, Skajp, Hotmail...

- Ovo će biti tako veliko... Ranije sam to predvideo, i ostajem pri tome, bitkon će vredeti 250.000 dolara do 2022 - rekao je, prenosi B92.

Inače, Tim je dosta izgubio kada je bankrotirala platforma za trgovanje kriptovalutama Mt. Gox. On međutim, i dalje veruje u budućnost digitalnih valuta, posebno blokčejna.

- Blokčejn će biti veći nego što je ikada bio internet - rekao je.

 Industrija koja će se ovo promeniti jeste finansiranje. To obuhvata trgovinu i bankarstvo, osiguranje i nekretnine. Šire, medicinu i zdravstvenu zaštitu...industrije će se promeniti zbog smart ugovora... - naveo je on.

Dalje, on veruje da će blokčejn i kripto valute naterati vlade i prisiliti kompanije širom sveta da se nadmeći za pružanje usluga, baš kao što je zdravstveno osiguranje i socijalna zaštita, za svakog pojedinca bilo gde u svetu, prenosi B92.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading