VUČIĆ OTVORIO FABRIKU U NIŠU: Predsednik OTKRIO šta je njegova VELIKA ŽELJA!

Autor: Republika

Vesti

28.09.2018

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednika Srbije Aleksandra Vučića posle otvaranja fabrike Cumtobel u Nišu rekao je da kada bih mogao da bira želeo bi da svaki dan bude ovakav, da svakog dana otvaramo novu fabriku.

Foto: Tanjug/D. NIKOLIĆ
Aleksandar Vučić na otvaranju fabrike

Vučić je istakao da je sve ovo rezultata rada i napora.

- To je rezultat rada i napora, Niš nije bio jedini kandidat. Rad koji je osnova naše politike. Otvaranjem fabrika obezbeđujemo posao za naše ljude - izjavio je Vučić.

- Hoću da se borimo za ljude koji su napustili našu zemlju. Gradićemo uslove da se oni vraćaju u našu zemlju. Mi smo zaista uradili mnogo. Uvek je lako naći primedbu na sve, ali pre nekoliko godina je bila jedna fabrika u Nišu, a sada ih ima pola tuceta više - rekao je Vučić i dodao:

- Naši gradovi moraju da budu sve bolje osvetljeni. Želimo da privučemo što više turista. Uveren sam da ćemo privući veliki broj turista u našu zemlju. 

Kako kaže, 25 hiljada nezaposlenih u Nišu je i dalje veliki broj nezaposlenih.

- Moraćemo da gradimo još fabrika. Srećni smo što je Cumtobel danas u Nišu. Nema većeg zadovoljstva kada od svog rada možete da stvorite novu vrednost - rekao je Vučić.

Vučić je rekao da gospodin Cumtobel ima energiju koja je čudesna i da bi voleo da svi imamo takvu glad za rezultatima i uspehom. Kako dodaje Vučić, Cumtobel u Nišu znači da će deca moći da se zaposle čim završe školovanje. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas svečanom otvaranju fabrike za proizvodnju rasvete "Cumtobel" u Nišu, pred više od 10.000 ljudi.

U ovoj austrijskoj fabrici "Cumtobel", na kraju realizacije ove investicije vredne 30,6 miliona evra, posao trebalo da dobije oko 1.100 radnika.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (39)

Loading
Goran

28.09.2018 16:04

Da nam svaki dan bude ovakav, da se otvaraju radna mesta i da nam ljudi rade.

Veca

28.09.2018 16:10

Danas je Nis bogatiji za 1100 radnih mesta, a sutra ce za jos 1250. Nema vece srece za jug

Stevan

28.09.2018 16:22

Ovo je Srbija kakvu zelimo, Srbija u kojoj svi rade i imaju radno mesto.

Milica

28.09.2018 16:24

Bravo za predsednika i Srbiju. Jako lepa vest!