KURTI NABAVLJA ŠOK BOMBE! U bazu "Belvedere" stigla oprema koja će se koristiti za nerede i upade u prostorije!

Autor:

Vesti

25.08.2022

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U bazu "Belvedere" koju koriste specijalne jedinice takozvane kosovske policije, a koja se nalazi u južnom delu Kosovske Mitrovice, stigli su novi kompleti i setovi ručnih šok - bombi koje će se koristiti za nerede i upade u prostorije.

KURTI NABAVLJA ŠOK BOMBE! U bazu "Belvedere" stigla oprema koja će se koristiti za nerede i upade u prostorije!

Foto: Tanjug/AP

Kako prenose naši izvori, pripadnici specijalne jedinice NJSO uskoro će zadužiti i nove komplete policijskih uniformi.

One će biti sive boje, a u kompletu sa njima, pripadnici ove jedinice zadužiće i nove borbene prsluke, nezvanično saznaju Novosti.

Ovo ukazuje na to da se vlast u Prištini ozbiljno priprema za 1. septembara za kada je zakazana primena odluke o ponistavanju srpskih dokumenata i registarskih oznaka. Pošto su Srbi jasno rekli da neće prihvatiti ove mere, Kurtijeva vlast očigledno sprema nasilni scenario.

Podsetimo, kosovski specijalci i delovi njihove takozvane Vojske juče su sprovodili vežbu uz pomoć turskih, nemačkih, britanskih i američkih instruktora iz Kfora, čime je međunarodna vojna misija drastično prekršila Rezoluciju 1244 SB UN.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading