"KAKAV ČOVEK, KAO DA PRIČAM SA PRVIM KOMŠIJOM!" Glava porodice Nikolić otkriva kakav je predsednik Vučić privatno - celo Smederevo ODUŠEVLJENO! (FOTO)

Autor:

Vesti

13.11.2023

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolić je izjavio da je bio vrlo iznenađen prilikom posete predsednika za kog tvrdi da je "fin i sasvim prirodan čovek".

"KAKAV ČOVEK, KAO DA PRIČAM SA PRVIM KOMŠIJOM!" Glava porodice Nikolić otkriva kakav je predsednik Vučić privatno - celo Smederevo ODUŠEVLJENO! (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram/buducnostsrbijeav

"Za mene vrlo iznenađujuće iskustvo, predsednik Aleksandar Vučić, je baš fin i sasvim prirodan čovek, kao da smo prve komšije, takav sam utisak stekao."

Ovako Toplica Nikolić za medije opisuje susret sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem koji je juče posetio njihovo domaćinstvo u Mihajlovcu nadomak Smedereva.

Kako priča Toplica, glava porodice, Nikolići su u Austriji proveli pet godina, ali su se vratili u Srbiju sa željom da se kuća i porodica grade na dedovini, da se radi na rodnoj zemlji i od toga živi.  

Foto: Printscreen Instagram/buducnostsrbijeav

 

Nikolić je izjavio da je bio vrlo iznenađen prilikom posete predsednika za kog tvrdi da je "fin i sasvim prirodan čovek", što mu je ostavilo utisak da priča sa prvim komšijom, te je otkrio da su razgovarali o porodičnim temama.

Podsetimo, predsednik Vučić je juče posetio Smederevo u kom je održan treći predizborni skup naprednjaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (32)

Loading
Tijana

13.11.2023 08:44

Svaka čast na ovom gestu Vučića, nikada mu nije bio problem da poseti privatno svaku kuću i sasluša svaki problem

Ana

13.11.2023 08:44

Izjava glave porodice Nikolić o predsedniku Vučiću, "Kakav čovek, kao da pričam sa prvom komšijom!" sugeriše na prisnost i otvorenost u privatnim odnosima.

Ana

13.11.2023 08:45

Ovaj komentar otkriva ljudsku stranu predsednika, naglašavajući njegovu sposobnost da uspostavi neformalne odnose i komunicira na blizak način.

Strahinja

13.11.2023 08:45

Vucic je i ovim gestom dokazao, da je samo jedan od nas