OŠTRO OSUĐUJEM ŠIRENJE MRŽENJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Oglasio se Luka Petrović nakon jezivih pretnji predsedniku Vučiću!

Autor:

Vesti

26.03.2024

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Politička javnost zgrožena je pretnjama šefu države.

OŠTRO OSUĐUJEM ŠIRENJE MRŽENJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Oglasio se Luka Petrović nakon jezivih pretnji predsedniku Vučiću!

Foto: SNS

Član Predsedništva i potpredsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Luka Petrović najoštrije je osudio širenje mržnje na društvenim mrežama, apelujući na učesnike političkog života u našoj zemlji da se fokusiraju na izgradnju društva zasnovanog na poštovanju, toleranciji i zajedničkim vrednostima.

- Najoštrije osuđujem neumesnu objavu čitulje predsednika Srbije Aleksandra Vučića na društvenim mrežama. Ovo predstavlja još jedan u nizu sramnih i nemoralnih aktivnosti koje sprovode sledbenici Đilasove politike. Smatram da ovakva vrsta insinuacije ne samo da je neprihvatljiva, već i duboko uznemirujuća, odražavajući nedostatak osnovnih moralnih vrednosti. U moru kontroverznih i etički upitnih poteza, ovaj događaj se izdvaja kao dno koje do danas još niko nije uspeo da dotakne. Ovaj čin nije samo puka demonstracija nemaštovitosti i manjka kreativnosti, već i alarmantan pokazatelj apsolutnog nedostatka vizije i misije u vođenju političke kampanje - naveo je Luka Petrović u saopštenju za medije.

On je izrazio uverenje da politički diskurs i kampanje treba da se vode na osnovu ideja, vizija budućnosti i konkretnih predloga za poboljšanje života građana, a ne kroz sramne akte koji služe isključivo za širenje straha, nesigurnosti i podele među ljudima. 

- Stoga, ovakve akcije ne samo da su osuđene na neuspeh, već i ukazuju na očaj političkih subjekata koji ih sprovode. Apelujem na sve učesnike političkog života u Srbiji da se uzdrže od širenja mržnje, laži i straha, da se fokusiraju na izgradnju društva zasnovanog na poštovanju, toleranciji i zajedničkim vrednostima. Na kraju, uveren sam da će građani Srbije prepoznati i odbaciti sve pokušaje manipulacije i zloupotrebe, bilo da dolaze iz političkih, medijskih ili bilo kojih drugih krugova - istaknuto je u saopštenju Luke Petrovića.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading