"KOJU KAFU VI PIJETE?" Ministar Vesić objavio urnebesan snimak na društvenim mrežama i pokazao umeće! (VIDEO)

Autor:

Vesti

20.04.2024

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U videu, koji je objavljen na popularnoj platformi TikTok, ministar Goran Vesić sa entuzijazmom objašnjava korake pripreme savršenog espresa.

"KOJU KAFU VI PIJETE?" Ministar Vesić objavio urnebesan snimak na društvenim mrežama i pokazao umeće! (VIDEO)

Foto: tiktok/printscreen/felezyabie

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, poznat po svojoj aktivnosti na društvenim mrežama, nedavno je iznenadio svoje pratioce objavivši video snimak na kojem priprema espreso kafu. Ovaj neobičan potez izazvao je veliku pažnju javnosti, budući da političari retko deluju van svoje uobičajene sfere politike.

U videu, koji je objavljen na popularnoj platformi TikTok, ministar Goran Vesić sa entuzijazmom objašnjava korake pripreme savršenog espresa. Sa osmehom na licu, pokazuje postupak mlevenja kafe, zagrevanja šolje i pravilnog doziranja kafe. Deluje da je ministar itekako vešt u ovom procesu, što je izazvalo iznenađenje među njegovim pratiocima.

Ministar Goran Vesić je otkrio da svoju prvu jutarnju kafu pije u 06:30 časova i da mu je omiljena kafa "espreso". Rekao je da obično pije dve do tri kafe snevno, ali se dešava da nekada pije i po deset. Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture je otkrio da najviše voli da pije jutarnju kafu u najstarijem kafiću u Beogradu "Cvetić".

- Koju kafu vi pijete? - upitao je ministar svoje pratioce na TikToku.

 

 


Ovaj neočekivani video zapravo otkriva jednu potpuno drugačiju stranu ministra saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Gorana Vesića, pokazujući da političari takođe imaju svoje lične interese i veštine van politike.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Pedja

20.04.2024 14:56

Ovo je urnebesno samo vama sns retardima.