"Lepše mi je da budem najgori na svetu, nego da uradim nešto protiv Srbije"! Vučić poslao jasnu poruku iz Njujorka! (VIDEO)

Autor:

Vesti

25.04.2024

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da odustanemo od toga da smo Srbi, da se odreknemo svog imena i prezimena, da se odreknemo Republike Srpske, da se odreknemo Kosova i Metohije, da se odreknemo, na kraju krajeva, Srbije, naše nezavisnosti, suverenosti, tri Nobelove nagrade bih do sada dobio, rekao je Vučić.

"Lepše mi je da budem najgori na svetu, nego da uradim nešto protiv Srbije"! Vučić poslao jasnu poruku iz Njujorka! (VIDEO)

Foto: printscreen/TV Pink

Predsednik Aleksandar Vučić je na društvenim mrežama poručio da nikada neće uraditi ništa protiv svoje države.

 

 

- Da odustanemo od toga da smo Srbi, da se odreknemo svog imena i prezimena, da se odreknemo Republike Srpske, da se odreknemo Kosova i Metohije, da se odreknemo, na kraju krajeva, Srbije, naše nezavisnosti, suverenosti, tri Nobelove nagrade bih do sada dobio. Postao bih i lep i pametan, sve bih mogao da budem, samo da smo to hteli da uradimo - rekao je predsednik Vučić i dodao:

- A pošto to nećemo da uradimo, onda ste naravno najgori na svetu.

Vučić je obraćajući se iz Njujorka rekao i kakve Srbija pristiske trpi.

- Ulažu sve više napora kako bi ucenili, ili bolje finim rečnikom, ubedili sve druge da glasaju za rezoluciju kako bi ostali u dobrim odnosima sa najvećim silama.

- Imali smo jutros više bilateralnih sastanaka. Đurić će ostati do 2. maja. Videću da li ću mu se pridružiti.

- Da ostanemo uzdignute glave i posvetimo se napretku Srbije. Naše je da čuvamo svoje interese. Dobro je što smo ovde ostali ovako dugo. Videće se to na glasanju, ali i posle toga.

- Noćas smo imali sastanak sa pet evropskih zemalja za koje mislimo da su prijateljske. Nastavili smo i jutros. Čim se vratimo u Beograd, praviću plan ili kako ću da se vratim ili kako ćemo da delujemo iz Beograda.

Šta je još Vučić rekao pročitajte ovde.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
Ana

25.04.2024 19:02

Ovako se postuje i ovako se bori za svoju drzavu

Iva

25.04.2024 19:02

Neka oni govore sta hoce mi znamo ko smo i sta smo i za sta se borimo pa neka crknu

Kiki

25.04.2024 19:03

Ovako se brani svoj narod, svoja zemlja, svoje Kosovo!

Nikola

25.04.2024 19:03

Zaista snažna poruka predsednika, bravo!