Palma: Bravo, predsedniče, bravo, Srbijo!

Autor: Republika

Vesti

20.11.2018

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi pokušaj kosovskih Albanaca da postanu član Interpola propao je kao što im je propao i pokušaj da postanu član UNESKO-a, zato što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić uspeo da skine negativnu hipoteku sa Srbije, saopštio je danas predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

RepublikaFoto: Tanjug/O. TOSKIĆ
Dragan Marković Palma

On je dodao da velike zasluge pripadaju i ministru inostranih poslova Ivici Dačiću, zahvaljujući kome je 10 država povuklo priznanje takozvanog Kosova i, takođe, čestitao ministru unutrašnjih poslova Srbije Nebojši Stefanoviću na odličnom govoru na Generalnoj skupštini Interpola.

Ocenjujući to pobedom Srbije u međunarodnim odnocima, Marković je rekao da je ponosan što je tokom boravka u Egiptu, gde mu je domaćin bio guverner oblasti Crvenog mora Ahmet Abdalah, od svojih domaćina dobio informaciju da će Egipat glasati protiv toga da takozvano Kosovo postane član Interpola.

To je još jedna u nizu laži koje su kosovski Albanci plasirali. Jednom rečju, bravo predsedniče, bravo Srbijo, izjavio je Marković

On je dodao da, iako su kosovski Albanci govorili da je Egipat priznao tu lažnu državu, svi egipatski funkcioneri su mu rekli da ne postoji nijedan dokument i nijedan potpis kojim bi se to potvrdilo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Tijana

20.11.2018 11:43

Ovo Srbiji dosta znaci.

Vlada P

20.11.2018 12:18

Svako ko iskreno voli svoju zemlju se raduje ovoj velikoj diplomatskoj pobedi Srbije.

dušan

20.11.2018 12:21

Svaka pohvala , predsedniku koji se bori svakodnevno za sve nas!!!!

Jana

20.11.2018 12:31

Novi pokušaj kosovskih Albanaca da postanu član Interpola propao je kao što im je propao i pokušaj da postanu član UNESKO-a