"Albanci ne dozvoljavaju transport boca sa kiseonikom!"

Autor: Tanjug

Vesti

22.11.2018

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor bolnice u Kosovskoj Mitrovici Milan Ivanović izjavio je da je situacija na Kosovu i Metohiji u ovom trenutku veoma složena i da Albanci ne dozvoljavaju transport boca sa kiseonikom, koje su neophodne pacijentima.

RepublikaFoto: Tanjug/D. SIMIĆEVIĆ
Milan Ivanović

On je na sastanku sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, i predstavnicima Srba sa KiM, upozorio da to može izazvati pogubne posledice po pacijente.

Rekao je da rezervi još ima, ali da ga plaši šta će biti kada one budu potrošene i ocenio da se na KiM događa planski, organizovan, sistematski teror nad Srbima samo zato što ne prihvataju jednu "kvazi državu, mafijašku državu".

Rekao je da ne želi nikoga da otužuje, ali da je ovo direktna posledica "njihove, apsolutno američke, politike" budući da je, dodao je, i sam Ramuš Haradinaj rekao da ništa ne rade bez dogovora sa sa Amerikancima.

- Ne možemo dozvoliti da neko ugrozi našu egzistenciju. Moramo da se borimo svim dozvoljenim sredstvima, a siguran sam da ćemo imati vašu podršku - rekao je Ivanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Sonja

22.11.2018 14:07

Neka ceo svet vidi neljudsko ponašanje Albanaca prema Srbima.

Dinko

22.11.2018 14:19

Ovo me podseća na probijanje koridora Beograd- Banja Luka zbog iste stvari.

Nemanja

22.11.2018 15:07

Pevazilaze sve mere jer ovo vise nije normalno . Nije normalno da ne dozvoljavaju da rade bolnice.

zoran

23.11.2018 06:41

Pa ovako nisu ni fasisti postupali!