ISPOVEST SUPRUGE UHAPŠENOG SRBINA: Dragišu su šutirali u glavu, dete je doživelo fras

Autor: novosti.rs, Republika

Vesti

23.11.2018

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upali su oko pola šest jutros sa dugim cevima i mog Dragišu bukvalno izvukli iz kreveta. Bacili su ga na pod dnevne sobe i na lošem srpskom jeziku rekli da stavi ruke na leđa. Vikali su mi na albanskom šuj, šuj (ćuti) i sproveli do sobe, a Dragišu su držali na podu sa puškama uperenim ka njegovoj glavi.

RepublikaFoto: youtube.com/RED EAGLE
Foto: Ilustracija

Ovako sa suzama u očima za "Novosti" priča vidno potresena Slavica Marković, supruga uhapšenog Dragiše koga su specijalci ROSU brutalno priveli pred decom.

- Vezali su ga lisicama i više puta šutnuli čizmom u glavu i telo - vraća mučni film Slavica. -Počela sam da vrištim i da tražim da me puste da odem do druge sobe gde mi je najmlađa ćerka Jovana plakala i tresla se od straha. Kada sam ih upitala gde ga vode i zbog čega rekli su mi da će ga samo saslusati i vratiti za nekoliko sati.

Slavica priča da specijalci, kojih je bilo desetak, nisu dozvolili da njen suprug ponese sa sobom mobilni telefon.

- Kada su ga izveli iz stana izašla sam na terasu, ali su odmah uperili puške u mene i uplašila sam se da ne zapucaju. Veoma smo uznemireni i ne znamo gde su Dragišu odveli.

Slavica podseća da slučaj zbog kojeg je prvi put uhapšen njen suprug još nije završen, ali da on nije dobio bilo kakav poziv da se javi sudu.

Prema pisanju medija s Kosova, u ovoj akciji uhapšene su četiri osobe - osim Markovića, prema nezvaničnim informacijama, privedeni su i Saša Ćurčić, Marko Rošić i Nedeljko Spasojević.

- Pripadnici Rosu su Markovića brutalno pretukli pred članovima porodice - rekao je predsednik Srpske liste Goran Rakić i naveo da je uhapšen i Saša Ćurić, koji je takođe odveden u nepoznatom pravcu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Jovan

23.11.2018 08:54

Ovo sto rade SIptari je stravicno, ne mogu da verujem da ovo ceo svet vidi i da ne zele cak ni da ih opomenu

danijela

23.11.2018 08:58

Ovakvo ponasanje je za svaku osudu. Mora se hitno uciniti nesto da se nasi njudi zastite od ovih zlotvora!

Kaskai14

23.11.2018 09:11

Upali su oko pola šest jutros sa dugim cevima iDragišu bukvalno izvukli iz kreveta.

ana

23.11.2018 09:12

Ovo je strašno ali moramo izdrđati da bi sačuvali živote i mir kao temelj budućih diplomatskih akcija Srbije koje će dati odlične rezultate.