(UZNEMIRUJUĆ VIDEO) Stravična šiptarska brutalnost: Ovo je krv Srbina Aleksandra Ćurčića kojeg su ROSU prebile i uhapsile!

Autor: Republika

Vesti

23.11.2018

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O brutalnost kojom su jutros pripadnici ROSU u severnoj Mitrovici haspili Srbe najbolje govori ekskluzivni snimak do kojeg je došao Informer i na kojem se vide sveži tragovi krve jednog o prebijenih ui uhapšenih Srba, Aleksandra Ćurčića.

Nelegalna akcija ROSU počela je oko 4 sata ujutru, a glavna meta bio je potrepdsednik Srpske liste Milan Radoičić, koga su albanski mediji, ali i beogradski mediji pod kontrolom Amerikanaca i žute ološ-elite, bez ikakvih dokaza sumnjičili za razna krivična dela i navodne veze sa ubistvom Olivera Ivanovića.

Posle brutalnog maltretiranja njegove porodice, pošti ga nisu pronašli, pripadnici ROSU su uz neviđenu torturu, udarce kundacima i batinanje, privedeli Nedeljka Spasojevića, Dragišu Markovića, Marka Rošića i Aleksandra Ćurčića.

Koliko je njihova "akcija" bila brutalna najbolje govori snimak na kojem se vidi krv Aleksandra Ćurčića, koji je kriv samo zbog toga što im se verbalno zamerio dok su šenlučili ulicama Severne Mitrovice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading