Teška sramota: Vuk Jeremić ponovo lažno optužio Aleksandra Vučića!

Autor: Republika

Vesti

23.11.2018

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić opet je pokazao svoje pravo lice javno optuživši predsednika Srbije da laže.

Foto: Tanjug
Vuk Jeremić

NATO Vuk Jeremić još jednom je izrekao gnusne laži na račun Aleksandra Vučića pošto je na svom profilu na Twitteru napisao kako su predsednik Srbije i premijerka Ana Brnabić slagali ambasadora Kine u Beogradu Li Mančanga.

- Danas su Aleksandar Vučić i Ana Brnabić zamolili kineskog ambasadora da Pekingu prenese da "SRBIJA NIKAD NIJE BILA U TEŽOJ SITUACIJI"!? Besmislena laž, deo strategije medijskog zaluđivanja naroda. Kada nam jednom pomoć zaista zatreba, neće nas doživeti ozbiljno - napisao je bez imalo srama Vuk Jeremić.

Lider Narodne stranke po ko zna koji put pokazao je svoje pravo lice. Pokazao je da mu je samo bitno kako napasti predsednika Srbije ne bi li se opet domogao vlasti. Jeremić ne bira sredstva kako bi došao do cilja, pa makar i ceo svet video da on nije u pravu.

Pitamo se samo šta je to predsednik Vučić slagao? 

Da li su jutros jedinice ROSU upale na sever Kosova i hapsile Srbe? Da li su se iživljavali nad našim narodom pred decom i porodicama?

Da li su se čule sirene za opasnost i da li su se čuli rafali?

Situaciju sa severa Kosova preneli su svi mediji u regionu, a i pojedini u svetu. Svi su upoznati sa teškom situacijom i dešavanjima, a samo Jeremić tvrdi da je Srbiji lako i da predsednik Vučić laže.

Vuče, jedini lažov ovde si ti i jedino ti je važno da se dočepaš vlasti kako bi mogao da puniš svoje džepove, a to što je narodu teško i što im treba pomoć koju im Srbija i predsednik Vučić pružaju, to tebe ne interesuje, piše informer.rs.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Ja

23.11.2018 16:10

Bedno, šta drugo reći.

Vrana

23.11.2018 16:11

А ја баш очекивао да се господин Јеремић ангажује и својим угледом у свету помогне решавању ове грозне ситуације на Косову. Кад оно...

Ja

23.11.2018 16:18

Jeremic definitivno nije normalan.

Velimir

23.11.2018 16:23

Vuk toliko napada Srbiju; vise stete Srbiji nanosi Jeremic nego svi Siptari zajedno.