Srpska lista: Bogdanović, Jeremić i ostale štetočine gori od Tačija i Haradinaja

Autor: Tanjug

Vesti

23.11.2018

22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Goran Bogdanović, Vuk Jeremić i sve ostale "štetočine" su srpski portparoli Prištine i sponzora samoproglašene kosovske nezavisnosti", saopštila je večeras Srpska lista, reagujući na intervju Bogdanovića listu Danas, za sutrašnje izdanje.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić

- Goran Bogdanović, Vuk Jeremić i sve ostale štetočine, kao i oni koji im daju medijski prostor, jesu veći podlaci od Ramuša Haradinaja i Hašima Tačija, jer albanski separatisti makar veruju da se iza njihovog besmislenog nasilja krije nekakav viši cilj, dok ovi srpski portparoli Prištine i sponzora samoproglašene kosovske nezavisnosti nemaju nikakav drugi motiv osim najpoganije zlobe i srebroljublja - navodi Srpska lista u saopštenju. 

Kako se navodi, razumljivo je što Bogdanović kaže da mu se ne sviđa ozbiljnost sa kojom Srbija reaguje na zločinačke pritiske na srpski narod na KiM, jer, kako kažu uz Srpskoj listi, on i njegova "žuta klika sistematski su činili sve da KiM nepovratno udalje od Srbije", a KiM im je služio za pribavljanje lične koristi.

Kako se dodaje, razumljivo je i što Bogdanović misli da je izgladnjivanje Srba na KiM i razbijanje srpskih glava jedna velika predstava, jer "njemu i njegovim žutim saučesnicima, politika je bila samo hobi i igra, nešto čime su pravili pokriće za lopovluk, otimačinu i rasprodaju svega što su generacije naših predaka vredno gradile i sticale i za šta su krv i znoj prolivale". 

 

 

Da su Bogdanović i njegovi šefovi svojevremeno makar malo radili u korist građana i svoje države, Srbi na KiM danas verovatno ne bi ni bili u situaciji da moraju da se bore da svetu objasne da njihovi životi nisu bezvredni i da srpska deca imaju pravo na hleb i mleko, ističu iz Srpske liste.

- Mi, Srbi na KiM smo preživeli i Jeremića i Bogdanovića, i čak prešli preko svog zla koje su nam naneli - kaže se u saopštenju, ali i ističe da njihovo relativizovanje ozbiljnosti pretnje kojoj smo izloženi neće im nikada zaboraviti, uz nadu da im to neće oprostiti ni građani u centralnoj Srbiji, koji su danas, veruju, i srcem i mislima sa Srbima sa KiM.

U tekstu, na sutrašnjoj naslovici "Danasa", Goran Bogdanović, ministar za KiM iz vremena vlasti Borisa Tadića, kako ga taj list predstavlja, rekao je da sve što se dešava "samo igra": 

- Ne sviđa mi se medijsko pumpanje i prenosi uživo. Ceo dan se emituju specijalne emisije u kojima razni sagovornici svojim odgovorima, demagogijom i lažima zabrinjavaju Srbe na Kosovu. Ne znam čemu to. Dešavale su se mnogo gore stvari, pa nikad nije bilo prenosa uživo - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zozon

24.11.2018 08:06

Ko je bio u Vladi Srbije 1999. godine kada je Kosovo nepovratno izgubljeno. Sve dalje što se dešavalo je posledica toga, pa i ovi današnji događaji. Dosta zamagljivanja događaja i zaglupljivanja naroda.