PALMA OBEĆAVA: Vodićemo siromašnu decu na Egejsko i Crveno more!

Autor: Republika

Vesti

25.11.2018

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Jedan od rezultata moje posete Egiptu je i taj što sam izveo Srbiju na još jedno more", rekao je lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

RepublikaFoto: facebook.com/ Dragan Marković Palma
Dragan Marković Palma u Egiptu

- Pored Egejskog, sada sam izveo Srbiju i na Crveno more, dakle na dva kontinenta, evropski i afrički. Kada dođe vreme, a ja mislim za godinu, dve dana, naći ću nekog investitora da napravi hotele na obe lokacije i onda ćemo u te hotele da vodimo na more siromašnu decu i decu bez roditelja, ne samo iz Jagodine, već iz cele Srbije, a da samo košta prevoz i da i ta deca vide kako izgledaju Egejsko i Crveno more, odnosno kako izgledaju Grčka i Egipat. U Grčkoj se trenutno na zemlji uz more koju je dobila Jagodina pravi infrastruktura, a u Egiptu treba da izaberemo loakaciju. Imamo tri ponude - izjavio je Palma, gostujući na TV Prva.

- Ja sam u Egiptu na predlog naših domaćina izabran i za predsednika Poslovnog saveta Srbije i Egipta i pošto sam ja čovek realizacije, već u četvrtak u Srbiju dolazi jedan od najvećih egipatskih investitora. Pozivam sve privrednike iz Srbije, koji imaju šta da ponude na egipatsko tržište da se jave na telefon 035 221 220, to je broj mog kabineta u Jagodini, i da dođu na sastanak sa egipatskim privrednicima, koji će biti najverovatnije održan u Beogradu. Kada smo osnovali Poslovni savet u Hurgadi na Crvenom moru, u tu privrednu asocijaciju uključili su se vlasnici hotela iz Egipta koji imaju po 20 hotela sa po 1.000 soba - rekao je Marković.

Marković je rekao da će od Egipćana dobiti i jednu kamilu za jagodinski Zoološki vrt. Odgovarajući na pitanje vezano za tradicionalni prijem građana u Jagodini i dodelu od 3 do 15 hiljada dinara socijalno ugroženom stanovištu, Marković je kazao da se tome smeju samo neki opozicioni lideri za koje ni 300.000 evra nije ništa, a kamoli 30.000 dinara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading