Srpska lista Đilasu: Ako već neće da pomogne, bar da obuzda mržnju

Autor: Tanjug

Vesti

26.11.2018

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska lista u današnjem saopštenju za medije kritikuje Dragana Ðilasa zato što, kako navode, izjednačava demokratski izabranu vlastu Srbije, i "separatističku kliku" u Prištini, i poziva ga da pokuša da obuzda svoju mržnju u ovim danima, ako već ne želi da pomogne.

RepublikaFoto: Tanjug

Jer, kako navode, ovde se radi o ljudskim životima i opstanku čitavog jednog naroda.

Navodeći da vlast u Beogradu svim snagama nastoji da pomogne Srbima na Kosovu i Metohiji dok Ðilas već danima "seje nesvakidašnju mržnju prema predsedniku Vučiću i Vladi Srbije, predsatvnici Srpske liste poručuju: 

- U sasvim očekivanoj odlučnosti Srbije da sopstveni narod zaštiti od istrebljenja Ðilas vidi zavere i preporučuje izlazak iz kruga mržnje, želeći valjda da kaže da su Srbi na Kosovu i Metohiji mržnjom zaslužili da ih albanski ekstemisti danas izgladnjuju i uskraćuju im osnovne produslove za opstanak - navodi se.

 

 

SL zato poziva lidera SZS da u predstojećim danima, u kojima, kako navode, Srbi na Kosovu i Metohiji biti izloženi sve žešćim pritiscima, pokuša da obuzda svoju mržnju i da makar ne odmaže ako već ne želi da pomogne.

Ðilas je danas gostujući na N1 i komentarišući najnovije događaje na KIM, izjavio da su tamo i "s jedne i s druge strane ljude koji su učestvovali u ratnim zločinima ili huškali na njih", zbog čega je uveren da spor neće moći tako da se reši, već, kako kaže, "dijalogom mora da se izade iz kruga mržnje dva naroda jednog prema drugom".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading